opc_loader


LET OP! Plaats combinatie artikel SAMEN met 6-delige reistassenset in uw winkelwagen
Klik hier voor de Actievoorwaarden

GEBRUIKT - Thule Motion XXL (630 liter)

Stijlvolle en ruime dakkoffer, geoptimaliseerd voor gebruiksgemak.

400,00

Op aanvraag

Beschrijving

Gebruikte Thule Motion XXL


LET OP! Dit betreft een gebruikte dakkoffer. De dakkoffer heeft gebruikssporen en is uiteraard in goede staat. Heeft u interesse, laat het ons dan weten. info@reisgemak-online.nl
 

Kenmerken

Kleur     Black Glossy
Inhoud  :   630 liter
Maten  :    235 x 94 x 47 cm
Laadvermogen  :   75 kg
Montagesysteem :    PowerClick
Kofferopening   :  Tweezijdig
Gewicht  :  26 kg

Sloten inbegrepen     
Compatibel met One Key System     
Laadvermogen ski's :    5-7
Laadvermogen snowboards :    3-5
Max. lengte ski's  :   215 cm

De Thule Motion 900 Zwart is een mooie en praktische dakkoffer geschikt voor het meenemen van al je bagage. Deze dakkoffer is lekker groot en staat heel strak op de auto. Het is voorzien van een PowerClick montagesysteem, wat er voor zorgt dat de Thule Motion 900 eenvoudig en snel op de auto bevestigd is. De dakkoffer is voorzien van een Dual-Side opening, waardoor de dakkoffer aan beide kanten geopend kan worden. Voor de maximale veiligheid en diefstalbeveiliging heeft de Thule Motion 900 meerdere vergrendelingspunten. De Thule Motion is zo ontworpen dat de dakkoffer op de auto geplaatst kan worden en de achterklep nog helemaal open kan. De aerodynamische vorm van de dakkoffer zorgt voor een strak uiterlijk en vermindering van geluid.

LET OP! Deze koffer kan alleen worden afgehaald in Leusden of Zaltbommel. Wij maken graag een afspraak met u. De montage is uiteraard GRATIS.

Laatst bekeken items