opc_loader

GRATIS Fleecedeken en GRATIS labelset bij 6-delige CAR-BAGS tassenset

 

Filters
€ 449
€ 599
Merken
Dakkoffer serie
Maat dakkoffer
Overig
Voorraad

  Hapro Zenith

  Hapro Zenith

  Wij hanteren GEEN VERZENDKOSTEN op alle Hapro dakkoffers!

   

  Mail ons voor een prijs op maat. U ontvangt geheel vrijblijvend van ons een scherpe prijs voor een Hapro Zenith (indien deze al niet voor een actieprijs te bestellen is)

   

  De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aërodynamica, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Met oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde materialen is de Zenith zonder twijfel een waardevolle investering in reiscomfort. Plezierig en veilig reizen met een schitterend ontworpen ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw. Are you ready to expand your life?

   

  De combinatie van modern design en intelligente eigenschappen.

  De Zenith is Hapro's onbetwiste topmodel. Een combinatie van innovatieve en intelligente eigenschappen met state-of-the-art materialen en een oog voor detail. De Zenith is de sublieme oplossing voor iedereen die extra ruimte wil verenigen met pure elegantie. Niets aan deze dakkoffer zal afdoen aan het design van uw auto. Of u nu met uw gezin op skivakantie gaat of een weekend gaat zeilen met vrienden - de Zenith biedt alle ruimte, veiligheid en luxe die u nodig heeft.

   

  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1