opc_loader

Filters
€ 49
€ 660
Merken
Voorraad

  Atera fietsendragers worden GRATIS bij u thuisbezorgd!!

   

  Indien u op werkdagen voor 13.00 uur bestelt, dan heeft u de fietsendrager de volgende werkdag al in huis (mits op voorraad)

   

  Lekker op pad met de fiets? Dan heeft Atera de juiste oplossing voor u! Een fietsdrager voor de trekhaak. De Atera fietsdragers staan bekend om het doordachte bedieningsgemak, de gewichtsvoordelen en de moderne styling!

   

  De dragers zijn altijd 13-polig, waardoor de verlichting altijd compleet is met mistlicht en achteruitrijlicht. Standaard wordt een 7-polige adapter meegeleverd.

   

  Bijzonder handig is het monteren op de trekhaak: de fietsdrager blijft zonder de hendel naar onder te vergrendelen al stabiel op de trekhaakkogel zitten. Zo kan men veilig en zeer gemakkelijk de drager positioneren en vervolgens vergrendelen. Eveneens zeer praktisch is dat alle Atera fietsdragers, met uitzondering van de opvouwbare Vario, eenvoudig uit te breiden zijn voor een derde of een vierde fiets. Bovendien zijn nagenoeg alle fietsdragers geschikt voor elektrische fietsen. Verder beschikt het gros van alle Atera fietsdragers een uniek schuifsysteem waarmee, in tegenstelling tot het klassieke kantelsysteem, nog meer ruimte ontstaat om bij de bagage in de achterbak te komen.  Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1