opc_loader

MOAI 11' BOARD

Artikelnr: M-21110
699,00 569,00

Op aanvraag

Voorraad
Voorraad:
  0  items

MOAI SUP Board 11' 2020


De MOAI 11' was het eerste board van MOAI. Het veroverde al meteen veel harten en werd door de kwaliteit en het design in korte tijd zeer populair.
Zo populair dat er nog twee modellen zijn ontwikkeld in deze serie, namelijk de MOAI 10'6 (gericht op beginners en de mogelijkheid om er een zitje op te installeren) en de MOAI 12'6 SUP (gericht op gevorderden, racen en snelheid).

Het is een heerlijke en stabiele SUP om lekker ontspannen op te touren, maar wel zo robuust dat je er ook iets wilder water mee kunt bevaren (al raden wij voor het échte wildwatersuppen de MOAI 12'6 aan). Het SUP board is keihard en voelt ontzettend robuust aan. Na het uitproberen van de meeste boards van 2019, kunnen we met zekerheid zeggen dat dit het beste SUP board is voor de all-rounder, of je nou beginner bent of al redelijk ervaren.

We raden de MOAI 11' aan voor de beginnende en meer gevorderde SUP boarder. Met de MOAI 11' kun je lange afstanden SUP boarden. Zelfs al heb je ervaring met SUP boarding en bij het trotseren van wildere water is dit een zeer geschikt board.

Ben je net begonnen en wil je voor iets minder geld kennismaken met de sport? Dan is de MOAI 10'6 een prachtige optie. Ben je echter bereid om iets meer geld uit te geven? Kies dan voor deze MOAI 11' of voor het échte racen en snelheid maken op het water de MOAI 12'6 SUP.


Klik HIER om de video te bekijken hoe je de MOAI SUP board oppompt.   
 

Specificaties:
Het MOAI SUP board bestaat uit het zeer stevige en stabiele drop-stich materiaal maar met een dubbele PVC laag met fusion technology. De tienduizenden polyester draden maken het tot een zeer stevig en solide board dat absoluut keihard is. Naast dit zeer stevige materiaal heeft de MOAI SUP drie vinnen aan de onderkant voor extra stabiliteit en een kickpad aan de achterkant. Op het SUP board zelf bevindt zich een groot anti-slip oppervlak en een bagagenet met 4 D-ringen waarin je al je spullen makkelijk mee kunt nemen. Het unieke design voor het board is gemaakt door een designer van Nike, waarmee het board zeker veel aandacht krijgt. De MOAI SUP komt ook in een compleet pakket met hogedrukpomp, rugzak, reparatiesetje, alumiunium peddel en een enkelkoord. Het board weegt slechts 10 kg en is dus makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde trolley rugzak.


Product details
Afmetingen US: 11′ x 30″ x 6″
Afmetingen EU: 335 x 75 x 15 cm
Gewichtt: 10 kg
Volume: 280 L
Max load: 150 kg
Technologie : Fusion PVC
Garantie : 1 Jaar
 

Inclusief:
1x verstelbare aluminium peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit
1x veiligheidslijn 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit
 

Laatst bekeken items
699,00 569,00