opc_loader

Betalen


NEDERLAND

Voor al uw bestellingen (met uitzondering van verhuurartikelen) kunt u veilig en GRATIS betalen met iDeal. Indien u een product wilt huren, dan geschiedt de betaling contant bij het ophalen van het product. Komt u het product bij ons ophalen en betaalt u liever contant, neem dan even contact met ons op. U kunt bij ons veilig per pin of contant betalen.

    BELGIE

Al onze producten kunt u veilig afrekenen via de diverse betaalmethoden die wij aanbieden. Zo kunt u betalen met BanContact/MisterCash of via SofortBanking. Voor deze betaalmethode zijn wij wel genoodzaakt om een kleine vergoeding in rekening te brengen. Voor BanContact/MisterCash is dit 1.8% van het totaalbedrag. Voor SofortBanking is dit 1% van het totaalbedrag.BTW VERLEGGEN?

Bent u een buitenlandse, zakelijke, klant met een BTW nummer, dan kunnen we de BTW voor u verleggen. Neem in dit geval eerst contact met ons op  zodat wij de factuur alvast voor u in orde kunnen maken.Heeft u een actie- of kortingscode? Deze kunt u invullen bij het afronden van uw bestelling. Dan wordt de korting direct verrekend. (zie schermprint onderaan deze pagina voor de uitleg)


Hieronder ziet u waar u de eventuele couponcode in kunt voeren. :