opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

Over ons

      
reisgemak-online.nl is de webwinkel waar u producten kunt vinden die handig zijn voor op reis of in en om het huis of de boot uiteraard. Wij bieden producten aan van gerenomeerde merken waaronder Cobb BBQ's. CAR-BAGS autoreistassensets, MAOI Supboards en OONI Pizzaovens. Via de webshop kunt u eenvoudig de producten in uw winkelwagen plaatsen en op een veilige manier betalen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Via chat of mail is de snelste weg en heeft u vrijwel direct antwoord op uw vraag.


Waarom kiest u voor reisgemak-online.nl? 
Wij vinden het belangrijk om u als klant zo snel en goed mogelijk te woord te staan met de juiste informatie, zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden. Wij proberen om uw email altijd binnen een uur te beantwoorden, zelfs 's avonds en in het weekend. Veelal zijn we ook via de chat te bereiken en proberen we u direct te helpen. Veel van onze producten hebben we ook zelf uitgeprobeerd en kunnen we onze ervaringen met u delen.


De bestelde producten worden z.s.m. naar u verzonden. Plaatst u de bestelling voor 14:00, dan is dat in de meeste gevallen, dezelfde dag nog. U ontvangt van ons automatisch een track&trace code als de bestelling is verzonden.
U kunt bij ons de bestelde producten, na afspraak, ook afhalen op 1 van onze locaties (zie hieronder). U kunt uw keuzen maken bij het afrekenen van uw bestelling. 


Wij beschikken momenteel over 2 afhaal-locaties, te weten in Leusden en Zaltbommel.
U kunt hier, op afspraak, ook 's avonds en in het weekend (zaterdag en zondag) terecht om de spullen op te halen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit kan via het emailadres klantenservice@reisgemak-online.nl 
reisgemak-online.nl

KVK nummer :  53597605

BTW nummer : 850942822B01