opc_loader


LET OP! Plaats het combinatie artikel SAMEN met 6-delige reistassenset in uw winkelwagen

Klik hier voor de Actievoorwaarden

Over ons

          

reisgemak-online.nl is de (web)winkel voor al uw benodigdheden die uw vakantie(reis) gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken. U kunt via deze website heel eenvoudig de producten bestellen. Wij bieden producten aan van gerenomeerde merken waaronder THULE, HAPRO, ATERA, Cobb, CAR-BAGS en Bollé.


Waarom kiest u voor reisgemak-online.nl? 
Iedereen kan een dakkoffer of dakdragers verkopen. Echter vinden wij het belangrijk om de klant zo snel en goed mogelijk te woord te staan met de juiste informatie. Wij proberen om uw email altijd binnen een uur te beantwoorden, zelfs 's avonds en in het weekend. U kunt bij ons ook op flexibele tijden de bestelde spullen ophalen, dus wanneer het u uitkomt! Dat betekent dat u ook 's avonds en in het weekend bij ons terecht kunt. Door deze flexibiliteit aan te bieden onderscheiden wij ons van de anderen en hopen wij u van dienst te mogen zijn. 

U kunt bij ons de bestelde producten, na afspraak, afhalen op 1 van onze locaties (zie hieronder). Ook kunt u de producten laten verzenden (uitgezonderd de dakkoffers, dakdragers en fietsendragers). Maak uw keuze bij het afrekenen van uw bestelling. Indien u een dakkoffer, dakdrager en/of fietsendrager wilt bestellen, kies dan voor afhalen. 


Wij beschikken momenteel over 2 afhaal-locaties, te weten : Leusden (Klokhoek 14c, 3833 GX) en Zaltbommel.


U kunt hier, op afspraak, ook 's avonds en in het weekend (zaterdag en zondag) terecht om de spullen op te halen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit kan via het emailadres klantenservice@reisgemak-online.nl Huren!

Vindt u de aanschaf van een dakkoffer of dakdrager (nog) te duur of heeft u geen opbergruimte om de spullen op te slaan, dan kunt u veel van onze dakkoffers en dakdragers ook HUREN.

Mail ons voor de beschikbaarheid : info@reisgemak-online.nl

U kunt ons ook bereiken op telefoonnr. :   06 - 188 10 452 of 06 - 273 23 506    (snel antwoord, stuur ons dan een email)


reisgemak-online.nl

KVK nummer :  53597605

BTW nummer : 850942822B01