opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

SUP Boards

De MOAI SUP is een prachtig stabiel board, die werkelijk heerlijk in het water ligt. Het pakket is zéér compleet en kwalitatief hoogwaardig. De gratis meegeleverde hogedrukpomp, trolley rugzak, peddel én enkelkoord zijn van top kwaliteit.

Het SUP board is een geweldig product dat werkelijk super stevig is. Je voelt bijna niet dat het opblaasbaar product is. Met een dikte van 15 cm is de MOAI Sup het ultieme stand up paddle board om mee te touren. Koop dit board en je bent absoluut verzekerd van vele jaren watersportplezier.

We hebben de SUP's in enkele populaire cagtegorieen ingedeeld:

SUP - Allround:  Bent u een beginnende en/of recreatieve supper? Dan is een allround board zeer geschikt voor u. Deze SUP boards zijn zeer stabiel en u kunt er gemakkelijk bochten mee maken. 

SUP - ULTRA LIGHT | BEACH Vibes: Deze nieuwe collectie biedt de Allround SUP boards in een zeer lichte uitvoering maar toch met dezelfde eigenschappen als de andere Allround SUP Boards.

SUP - ULTRA LIGHT | LIMITED Style: Deze nieuwe collectie biedt de Allround SUP boards in een zeer lichte uitvoering maar toch met dezelfde eigenschappen als de andere Allround SUP Boards. Nu in exclusieve gelimiteerde uitvoeringen!

SUP - Touring: Bent u een gevorderde gebruiker of een sportieve beginner, dan is een touring board wellicht iets voor u. Deze boards bieden veel stabiliteit maar geven ook uitdaging voor het maken van snelheid

SUP - Specials: Ook voor de jongere suppers is er een leuk board ontwikkeld. Deze vindt u in hier, evenals de speciale WING boards.