opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

Cobb BBQ KIT met brikettenmand

Artikelnr: 701623

De barbecuekit maakt het mogelijk om met de Cobb op traditionele wijze te barbecueën. De kit bestaat uit een groot brikettenmandje dat je kunt vullen met briketjes. Het RVS rooster heeft speciale V-vormige banen zodat de sappen niet verloren gaan maar terugkomen in het vlees of de vis. Hierdoor krijg je nog meer barbecuesmaak.

Hoe werkt de BBQ kit?
Je gebruikt met de kit meer briketten dan normaal en ze worden meer verspreid over de barbecue. Hierdoor wordt de grilltemperatuur van de Cobb nog hoger dan bij het gebruik van het standaard brikettenmandje.

Doordat je met de BBQ kit rechtstreeks boven de briketten grilt, ontstaat er meer rookontwikkeling en is er meer kans op vlammen. Restjes van jouw vlees of vis zullen door de hogere temperaturen meer inbranden in het RVS BBQ rooster.

Schoonmaken
Het BBQ rooster is gemaakt van RVS en kan daarom schoongemaakt worden met een BBQ schoonmaakspray en een Brillo pad. Je moet er rekening mee houden dat het vet in de kom van de Cobb meer inbrandt dan bij gebruik van jouw originele brikettenmandje en een Cobble Stone. Hierdoor zal de kom donkerder worden en zal het meer moeite kosten om de kom schoon te maken. De kom kan op dezelfde manier schoongemaakt worden als het BBQ rooster.

Vind je het vervelend dat jouw kom zwart wordt of dat je er meer schoonmaakwerk aan hebt, dan adviseren wij je om de aluminium wegwerpkom te gebruiken.

65,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Laatst bekeken items