opc_loader


LET OP! Plaats het combinatie artikel SAMEN met 6-delige reistassenset in uw winkelwagen

Doosje Cobble Stones (6 st.)

Artikelnr: 700411
14,95

Op aanvraag

Beschrijving

Cobble Stones

De Cobblestones zijn momenteel niet leverbaar. We hebben een heel goed alternatief gevonden in de Barbecoco briketten. Deze werken hetzelfde als de Cobblestone, de aanmaakvloeistof is ook al verwerkt in de briketten waardoor deze eenvoudig aan te steken zijn en snel op temperatuur zijn. Met deze briketten kunt u de temperatuur goed regelen door het aantal briketten aan te passen aan de gewenste temperatuur en duur van de BBQ sessie.
Klik hier voor de Barbecoco briketten


De Cobble Stone briket is speciaal ontworpen voor de Cobb barbecue en zorgt ervoor dat uw Cobb binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. De aanmaakvloeistof is er al in verwerkt.

De Cobble Stone aansteken
U plaatst de Cobble Stone in het brikettenmandje en steekt hem aan. Voor het gemak kunt u ook eerst een klein stukje van een aanmaakblokje onderin leggen en dit aansteken. Daarop legt u de Cobble Stone. Deze zal dan nog sneller ontbranden (zie de video hieronder). Na ongeveer drie minuten is de Cobb op temperatuur en klaar voor gebruik. De Cobble Stone geeft dan geen geur meer af. Één Cobble Stone geeft twee uur kookplezier.

Duurzaam
De Cobble Stone is milieuvriendelijk omdat deze gemaakt is van natuurlijke materialen.

Ook voor onderweg
Cobble Stones zijn per stuk lucht- en waterdicht verpakt en daardoor makkelijk mee te nemen.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items