opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als u uw bestelling voor 14:00 plaatst, dan wordt deze normaal gesproken dezelfde werkdag nog verzonden. U ontvangt automatisch een track&trace code van de zending zodra wij uw bestelling hebben verzonden.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, dat kan. Wij hebben een afhaaladres in Leusden en Zaltbommel. Als u uw bestelling wilt afhalen, dan kunt u dat aangeven bij het afronden van de bestelling. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken om uw bestelling af te halen.

Wat is het verschil tussen de COBB Premier en de Premier Air?

Het grootste verschil tussen de Premier en de Premier is dat je bij de Premier Air tijdens het koken de temperatuur kunt regelen. In de deksel van de Premier Air zit een luchtregulatiesysteem.
Door de gaten van de luchtregulatie grotendeels te sluiten kun je bij gebruik van een CobbleStone de temperatuur laten dalen.

Naast de luchtregulatie heeft de COBB Premier Air enkele aantrekkelijke eigenschappen ten opzichte van de Premier en Pro voor nog meer plezier in het gebruik:

  • Het aangepaste ontwerp van deksel en mantel zorgt voor een hogere basistemperatuur
  • De vuurkamer is uitneembaar voor meer schoonmaakgemak
  • Het brikettenmandje is steviger uitgevoerd en gaat daardoor langer mee

Wat is het verschil tussen de COBB Premier en de Pro?

De COBB Pro heeft een metalen mantel die is afgewerkt met een poedercoat laag. De COBB Premier is voorzien van een RVS mantel. Verder zijn de COBB Premier en de COBB Pro exact hetzelfde en kunnen ook dezelfde accessoires gebruikt worden

Hebben jullie ook losse CAR-BAGS tassen?

Ja, er zijn trolleytassen en reistassen verkrijgbaar in een aantal standaard maten. Zo kunt u zelf uw set samenstellen. Kijk hiervoor bij de losse tassen van CAR-BAGS.