opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 8’2 KIDS BOARD

Artikelnr: M-22KB01
299,00 249,00 U bespaart: 17%
Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI KIDS Board 8.2 

Het Moai Kids 8’2 SUP Board is speciaal ontworpen voor kinderen die hun tijd graag buiten op het water doorbrengen. Het product is licht van gewicht zodat kinderen makkelijk vooruit komen tijdens het peddelen. Door de vorm en breedte van het board kun je goed evenwicht houden, dit is vooral prettig wanneer je kind voor het eerst leert suppen.

Het board heeft een totaal ander design dan je van MOAI gewend bent. Een echte eye catcher speciaal voor kinderen! Met die kids board kunnen kinderen nieuwe avonturen op het water gaan beleven! Het MOAI Kids board 8’2 is zeer stabiel en door zijn vorm gemakkelijk te draaien in het water. Licht in gewicht en daardoor makkelijk te dragen voor kinderen. Hij is makkelijk mee te nemen door de bijgeleverde rugzak.

Waarin zit het prijsverschil met andere SUP's?
Momenteel worden er veel SUP's aangeboden met een groot prijsverschil. Waar zit dat verschil dan in vraag je je wellicht af? Nou, je ziet het eigenlijk direct als je de verschillende sups in het water ziet. De sups van goedkopere kwaliteit zijn minder stabiel en buigen eerder door. De MOAI boards zijn kwalitatief erg goed en stabiel waardoor je er makkelijker mee kunt suppen. 

Het MOAI Kids SUP board 8.2 wordt compleet geleverd met een tas op wielen, een verstelbare glasvezel peddel, reparatie-kit, hoogwaardige pomp. De vin kan eraf gehaald kan worden om het board makkelijk op te bergen. 

 

Product details
Afmetingen US: 8’2 x 28″ x 4″
Afmetingen EU: 250 x 66 x 10 cm
Gewichtt: 5,7 kg
Volume: 140 L
Max load: 60 kg
Technologie : Single layer techonoloy
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x aluminium peddel
1x opbergtas
1x pomp 
1x repair kit

Laatst bekeken items
299,00 249,00