opc_loader
​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

RESTUBE Basic

Artikelnr: RSTB_BSC
59,95

Binnenkort weer leverbaar

Voorraad
Voorraad:
  0  items

RESTUBE Basic

De RESTUBE Basic is een opblaasbare reddingsboei. Dit is het perfecte hulpmiddel voor de watersporters. De opblaasbare reddingsboei is handig, compact en licht gewicht zodat je hem altijd gemakkelijk bij je kunt dragen. Mocht je in problemen komen op het water, dan kun je met de Restube Basic je hoofd boven water houden.

In Nederland hebben we heel veel diversiteit aan watersport. Watersport kent vele gevaren zoals weersomstandigheden die plots veranderen of materialen die het begeven. Ook raak je soms zelf gewond. De Restube Basic is de oplossing voor dit soort gevaren.

De Restube Basic zit in een compacte heuptas. Wanneer je in de problemen dreigt te komen, activeer je de Restube Basic door aan het koortje te trekken. De reddingsboei blaast zicht dan vanzelf op en biedt je ondersteuning bij het drijven. Door op de reddingsboei te leunen/hangen bespaar je een hoop energie. De Restube Basic is het ideale hulpmiddel om je hoofd boven water te houden.

 

Wanneer draag je een Restube? 

  • Bij het beoefenen van watersport
  • Tijdens het suppen
  • Op zee
  • Als je aan het vissen bent
  • Aan boord van een boot
  • Bij het zwemmen
  • Als je aan het snorkelen bent
  • Bij het duiken


De opblaasbare boei
Als de Restube Basic volledig is opgeblazen, heeft het een drijfvermogen van 75N. Dit betekend dat hij meer dan 7kg boven water kan houden.  Je kunt aan de Restube Basic hangen om je hoofd boven het water te houden. Het maakt niet uit hoe klein of groot je bent. Bij geval van een echte noodsituatie doe altijd je kleren en schoenen uit in verband met het zware gewicht hiervan. De Restube basic valt goed op door zijn gele kleur!

De Restube boei is eventueel ook met de mond op te blazen met het ventiel. Mocht je de opblaasbare reddingsboei gebruikt hebben, dan kun je hem vervolgens laten leeg lopen met het ventieltje. Op deze manier kun hem weer opbergen in de heuptas. De Restube kan meerdere malen gebruikt worden.

De Restube boei is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Het materiaal van de Restube boei voldoet aan de Europese norm DIN EN ISO 12402, dat is dezelfde norm die gesteld wordt aan materialen en onderdelen van opblaasbare reddingsvesten. Je kunt er zeker van zijn dat je na het aanschaffen van de Restube Basic beschikt over een product van goede kwaliteit met een lange levensduur. De Restube Basic blijft lang volledig opgeblazen en zijn volledige drijfvermogen houden, ook in extreme condities. Elke Restube boei wordt na de productie gecontroleerd op stevigheid.


Herbruikbaar
De Restube kan meerdere malen gebruikt worden. Belangrijk is dat je hem na gebruik afspoelt en goed laat drogen. Om de Restube her te gebruiken moet je na elk gebruik het patroon in de houder vervangen. Er zijn hiervoor speciale patronen verkrijgbaar. Dit zijn C02 16grams patronen, deze zijn zoutwaterbestendig. Om de Restube her te gebruiken plaats je een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder.

Laatst bekeken items
59,95