opc_loader
​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

Suzuki SX4 S-Cross 2013-heden

Artikelnr: S10401S

Wilt u een prijs op maat? Neem dan even contact met ons op! info@reisgemak-online.nl

345,00

Binnenkort weer leverbaar

Voorraad
Voorraad:
  0  items

Suzuki SX4 S-Cross 2013-heden Car-Bags reistassenset

3 trolleytassen - 54 liter per tas
3 reistassen - 34 liter per tas

Handig & snel inpakken
Inpakken ging nog nooit zo handig en snel, want je weet: past het in de Car-Bags™ reistassen set, dan past het vanzelf in je kofferbak. De meeste sets bestaan uit een onderlaag van handige trolleytassen met wieltjes en telescoopgreep en een bovenlaag van bijpassende handtassen. Een Car-Bags reistassenset is exact op maat gemaakt per automodel. De set wordt dus niet samengesteld uit een vast assortiment standaard tassen, maar de maten van de trolleytassen en handtassen zijn precies aangepast aan de kofferruimte. Daardoor wordt deze optimaal benut in breedte, lengte en hoogte.

Producteigenschappen:

  • Precies op maat gemaakt per automodel.
  • Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas.
  • Alle tassen hebben een zwarte binnenvoering met een extra tussenlaag van stevige schuimfolie, voor optimale bescherming van de inhoud.
  • Alle ritsen zijn voorzien van metalen ogen, zodat deze afsluitbaar zijn met een klein hangslotje.
  • Elke trolley is voorzien van een handige trekstang en stevige wielen met rubber banden.
  • Elke trolley heeft aan de binnenzijde een handig ritsvak.
  • Elke trolley heeft 2 of 3 spanbanden aan de binnenzijde om de inhoud stevig op zijn plaats te houden.
  • Elke handtas heeft handige, verstelbare schouderbanden.

Veilig op reis
Met een Car-Bags reistassenset benut u de kofferruimte optimaal en zult u minder gevaarlijke losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen.

Compact op te bergen
Elke Car-Bags set is volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor makkelijk in huis op te bergen. Maar ook op uw vakantiebestemming is het uiterst handig als uw lege tassen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Topkwaliteit
Car-Bags tassen zijn gemaakt van hoogwaardig nylon 1680D met een PU backing. Deze stof is sterk, slijtvast, waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Bovendien geeft het glanzende oppervlak een luxe uitstraling. Alle tassen hebben een zwarte binnenvoering met een extra tussenlaag van stevige schuimfolie, voor optimale bescherming van de inhoud. Car-Bags garandeert:

  • 3 jaar garantie op fabricagefouten.

Handzame tassen
Car-Bags.com reistassen zijn meestal 30-35 cm breed, zodat opgevouwen kleding er goed in past. Onze tassen zijn niet te groot, want grote tassen zijn zwaar en moeilijk te hanteren. Bovendien raakt de inhoud bij grote tassen makkelijker door elkaar.

Eenvoudig te reinigen
Door het gladde oppervlak kunnen stof en vuil zich moeilijk hechten en een vochtige doek is vaak al voldoende om de tas er weer als nieuw uit te laten zien.

Laatst bekeken items