opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 10’6 BOARD

Artikelnr: M-21106

Elders een lagere prijs gezien? Laat het ons weten en we kijken met u mee naar de mogelijkheden

399,00

MOAI Extra's

MOAI pomp

Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI SUP board 10'6 All-Round


Deze opblaasbare 10'6 all-round SUP is het perfecte starters board voor gezinnen en mensen die willen SUPPEN voor recreatief gebruik. Dit model heeft ook een hybride mogelijkheid, je kunt er namelijk optioneel een kajak stoel op monteren om zo de SUP te gebruiken als kajak. Het is een zeer stevig en kwalitatief board voor een geweldige prijs. Het SUP board is vervaardigt met een dubbele laag PVC voor extra stevigheid, weet je zeker dat hij hard blijft. Ook door de tienduizenden polyester draden die in het SUP board verwerkt zijn, blijft het board zijn stevige vorm behouden.


Waarin zit het prijsverschil met andere SUP's?
Momenteel worden er veel SUP's aangeboden met een groot prijsverschil. Waar zit dat verschil dan in vraag je je wellicht af? Nou, je ziet het eigenlijk direct als je de verschillende sups in het water ziet. De sups van goedkopere kwaliteit zijn minder stabiel en buigen eerder door. De MOAI boards zijn kwalitatief erg goed en stabiel waardoor je er makkelijker mee kunt suppen. Hieronder wordt nog meer uitleg gegeven over de stabiliteit van deze SUP.

Het board is zeer stabiel en makkelijk om bochten mee te maken. Hij is groot genoeg om je kind of hond mee te nemen voor tochtje. Je kunt dit board makkelijk vervoeren omdat deze opblaasbaar is. Een pomp wordt bijgeleverd. Alles wordt compleet geleverd met een handige trolleytas zodat je niet hoeft te sjouwen met de spullen.

Het MOAI SUP board 10'6 wordt compleet geleverd met een tas op wielen, een verstelbare, glasvezel peddel, reparatie-kit, veiligheidslijn, hoogwaardige pomp met drukmeter Het board heeft 3 vinnen, waarvan de middelste eraf gehaald kan worden om het board makkelijk op te bergen. Het SUP board heeft een bagage net en een zacht anti slip oppervlak zodat je er fijne langen tochten mee kunt maken.

Klik HIER om de video te bekijken hoe je de MOAI SUP board oppompt.   
 

Product details
Afmetingen US: 10’6 x 32″ x 6″
Afmetingen EU: 320 x 81 x 15 cm
Gewichtt: 8,5 kg
Volume: 260 L
Max load: 130 kg / 286 lb
Technologie : MSL/Fusion techonoloy PVC
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x verstelbare glasvezel peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit
1x veiligheidslijn 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit

Optioneel:
– Kayak zitje
– Hybrid kayak peddel

Laatst bekeken items