opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 9’5 BOARD

Artikelnr: M-21095
449,00 369,00 U bespaart: 18%

MOAI pomp

Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI SUP board 9'5 All-Round


De MOAI 9’5 allround SUP is speciaal gemaakt voor de kleinere en middelgrote gebruikers. Het bord is gemakkelijk te draaien, stijf en stabiel. Standaard MOAI-boards kunnen ook gemakkelijk in een wheelybag worden verpakt en overal worden meegenomen. De MOAI 9’5 is voorzien van het alom bekende MOAI design geïnspireerd door de ontdekkingsreizigers van de zee. De MOAI 9’5′ biedt een unieke ervaring om geweldige SUP-tochten op het water te maken. Het board is gemaakt van hoogwaardig glasvezel PVC en wordt uitgerust met een hoge kwaliteit wheely bag en fiberglas peddel (met kunststof blad). Zoals altijd hebben we aan alles en iedereen gedacht. Bij MOAI creëren we voor mensen, daarom hechten we zoveel waarde aan kwaliteit, ieder product wordt uitvoerig getest voordat dat het op de markt gezet wordt.


Waarin zit het prijsverschil met andere SUP's?
Momenteel worden er veel SUP's aangeboden met een groot prijsverschil. Waar zit dat verschil dan in vraag je je wellicht af? Nou, je ziet het eigenlijk direct als je de verschillende sups in het water ziet. De sups van goedkopere kwaliteit zijn minder stabiel en buigen eerder door. De MOAI boards zijn kwalitatief erg goed en stabiel waardoor je er makkelijker mee kunt suppen. Hieronder wordt nog meer uitleg gegeven over de stabiliteit van deze SUP.

Het board is zeer stabiel en makkelijk om bochten mee te maken. Je kunt dit board makkelijk vervoeren omdat deze opblaasbaar is. Een pomp wordt bijgeleverd. Alles wordt compleet geleverd met een handige trolleytas zodat je niet hoeft te sjouwen met de spullen.

Het MOAI SUP board 9'5 wordt compleet geleverd met een tas op wielen, een verstelbare, glasvezel peddel, reparatie-kit, veiligheidslijn, hoogwaardige pomp met drukmeter. Het SUP board heeft een bagage net en een zacht anti slip oppervlak zodat je er fijne langen tochten mee kunt maken.

Klik HIER om de video te bekijken hoe je de MOAI SUP board oppompt.   
 

Product details
Afmetingen US: 9’6 x 30″ x 5″
Afmetingen EU: 287 x 76 x 12,7 cm
Gewichtt: 8 kg
Volume: 215 L
Max load: 110 kg 
Technologie : Fusion techonoloy PVC
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x verstelbare glasvezel peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit
1x veiligheidslijn 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit

Laatst bekeken items
449,00 369,00