opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 10’8 Wing SUP 2023

Artikelnr: M-22108W
699,00 629,00 U bespaart: 10%
Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI 10'8 Wing SUP 


De MOAI Wing SUP 10’8 is de perfecte combinatie van suppen en wingen. MOAI wil blijven innoveren en het assortiment uitbreiden. De Wing SUP is misschien iets nieuws voor jou. De MOAI Wing SUP 10’8 is perfect voor degenen die deze nieuwe manier van watersport willen uitproberen.
Dit board is te gebruiken als SUP board maar ook in combinatie met een Wing. Door de extra vinnen houdt het board ook koers wanneer je ervoor kiest deze in combinatie met een wing te gebruiken.

Er zijn 3 maten Wings. Het is gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterk PVC en wordt geleverd met een hoge kwaliteit wheely bag en fiberglas/kunststof peddel. Zoals altijd hebben we aan alles en iedereen gedacht. Bij MOAI creëren we voor mensen, daarom hechten we zoveel waarde aan kwaliteit, en we voeren veel tests uit voordat we een product vrijgeven, zodat onze klanten altijd tevreden zijn.

Fusion-technologie
De MOAI 10′8 is gemaakt met fusion technology, waardoor het board lichter en milieuvriendelijker is. We streven ernaar om technische prestaties te leveren en prachtig ontworpen producten te creëren, terwijl we altijd proberen onze impact te minimaliseren. De fusion-PVC-technologie die MOAI gebruikt, bestaat uit twee lagen PVC. Deze twee lagen worden niet aan elkaar gelijmd zoals bij traditionele dubbellaagse SUP boards, maar worden samen gesmolten. Er wordt dus geen lijm gebruikt in dit proces, wat het milieuvriendelijker en lichter maakt.

Waarin zit het prijsverschil met andere SUP's?
Momenteel worden er veel SUP's aangeboden met een groot prijsverschil. Waar zit dat verschil dan in vraag je je wellicht af? Nou, je ziet het eigenlijk direct als je de verschillende sups in het water ziet. De sups van goedkopere kwaliteit zijn minder stabiel en buigen eerder door. De MOAI boards zijn kwalitatief erg goed en stabiel waardoor je er makkelijker mee kunt suppen. 

De MOAI Wing SUP 10'8 wordt compleet geleverd met een tas op wielen, een verstelbare glasvezel peddel, reparatie-kit, hoogwaardige pomp en een veiligheidslijn. De center vin kan eraf gehaald kan worden om het board makkelijk op te bergen. 

 

Product details
Afmetingen US: 10'8 x 32″ x 6″
Afmetingen EU: 329 x 81 x 15 cm
Gewichtt: 9,5 kg
Volume: 270 L
Max load: 140 kg
Technologie : Fusion PVC techonoloy
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x verstelbare glasvezel peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit
1x veiligheidslijn

Laatst bekeken items
699,00 629,00