opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 11'6 BOARD 2024

Artikelnr: M-22116
599,00 539,00 U bespaart: 10%
Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI SUP Board 11'6


De MOAI Touring 11’6 is het ideale board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt. Hij is geschikt voor de sportieve beginner maar ook voor de gevorderde gebruiker. Zijn gestroomlijnde vorm laat je als het ware door het water glijden. Het board zal je veel stabiliteit bieden maar ook een uitdaging geven voor het maken van snelheid. Een veelzijdig SUP board voor verschillende doeleinden.
Ook de MOAI 11’6 is weer voorzien van ons welbekende MOAI design. Dit SUP board heeft 2x bagagenetten. Hiermee is rekening gehouden met het maken van lange tochten. Toch fijn als er dan genoeg plek is voor je bagage. Hij is gemaakt van hoogwaardig glasvezel versterkt PVC. Een zeer stabiel en wendbaar SUP board.

Alle SUP boards worden compleet met accessoires geleverd. Ga jij een nieuw SUP avontuur aan met dit mooie touring board?!

Fusion-technologie
De MOAI 11′6 is gemaakt met fusion technology, waardoor het board lichter en milieuvriendelijker is. Er wordt naar gestreefd om technische prestaties te leveren en prachtig ontworpen producten te creëren. De fusion-PVC-technologie die MOAI gebruikt, bestaat uit twee lagen PVC. Deze twee lagen worden niet aan elkaar gelijmd zoals bij traditionele dubbellaagse SUP boards, maar worden samen gesmolten. Er wordt dus geen lijm gebruikt in dit proces, wat het milieuvriendelijker en lichter maakt.

Klik HIER om de video te bekijken hoe je de MOAI SUP board oppompt.   


Product details
Afmetingen US: 11’6 x 31″ x 6”
Afmetingen EU: 350 x 78 x 15 cm
Gewichtt: 9,2 kg
Volume: 299 L
Max load: 160 kg
Technologie : Fusion PVC
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x verstelbare glasvezel peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit
1x veiligheidslijn 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit
 

Laatst bekeken items
599,00 539,00