opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

MOAI 12'6 BOARD 2022

Artikelnr: M-21126
699,00 599,00 U bespaart: 14%
Voorraad
Voorraad:
  2  items

MOAI SUP Board 12'6


De MOAI 12’6 touring SUP is het ideale board voor de meer ervaren rijders die meer tijd op het water willen doorbrengen. Het is gevormd om sneller te zijn dan de andere MOAI-modellen en door de breedte van het board ook nog eens enorm stabiel. Perfect voor SUP-tours en trips. Alle MOAI-boards kunnen ook gemakkelijk in een wheely bag worden verpakt en overal mee naar toe genomen worden.
De MOAI 12′6 heeft ook het bekende MOAI design geïnspireerd door de ontdekkingsreizigers van de zee.
Dit SUP board heeft 2x bagagenetten voor een extra tas speciaal voor de langere tochten. Hij is gemaakt van hoogwaardig glasvezel PVC en uitgerust met een hoge kwaliteit wheely bag en een fiberglas peddel voorzien van kunststof blad. Bij MOAI creëren we voor mensen, daarom hechten we zoveel waarde aan kwaliteit, ieder product wordt uitvoerig getest voordat dat het op de markt gezet wordt.

Fusion-technologie
De MOAI 12′6 is gemaakt met fusion technology, waardoor het board lichter en milieuvriendelijker is. We streven ernaar om technische prestaties te leveren en prachtig ontworpen producten te creëren, terwijl we altijd proberen onze impact te minimaliseren. De fusion-PVC-technologie die MOAI gebruikt, bestaat uit twee lagen PVC. Deze twee lagen worden niet aan elkaar gelijmd zoals bij traditionele dubbellaagse SUP boards, maar worden samen gesmolten. Er wordt dus geen lijm gebruikt in dit proces, wat het milieuvriendelijker en lichter maakt.


Klik HIER om de video te bekijken hoe je de MOAI SUP board oppompt.   


Product details
Afmetingen US: 12’6 x 32″ x 6”
Afmetingen EU: 381 x 81 x 15 cm
Gewichtt: 10,5 kg
Volume: 350 L
Max load: 170 kg
Technologie : Fusion PVC
Garantie : 2 Jaar

Inclusief:
1x verstelbare glasvezel peddel
1x trolley tas | hoge kwaliteit
1x veiligheidslijn 
1x pomp | Bravo double action
1x repair kit
 

Laatst bekeken items
699,00 599,00