opc_loader

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

​​
De Hoogste Kwaliteit
​​
Breed assortiment
​​
De Beste Service
​​
Persoonlijke Aandacht

YAKINIKU Rechthoekige Shichirin Teppanyaki plaat

Artikelnr: 800807

​Met de YAKINIKU teppanyaki plaat voor de rechthoekige Shichirin kun je de verfijnde Japanse kooktechniek gewoon in je achtertuin uitoefenen. Teppyanyaki is een typisch en moderne Japanse manier van voedselbereiding. Met de BBQ spatelset zorg je voor de echte Japanse kookervaring. Met deze spatels kan je gemakkelijk je eten bereiden en omkeren. De spatels zijn ook gemaakt van RVS en zijn daarnaast ook makkelijk om brandresten van je teppanyaki plaat te verwijderen.

89,99
Voorraad
Voorraad:
  4  items

Rechthoekige Shichirin Teppanyaki plaat


De YAKINIKU teppanyaki plaat kan perfect gecombineerd worden met de rechthoekige Shichirin. Met deze plaat kan je de verfijnde Japanse kooktechniek beoefenen in je achtertuin. Teppyanyaki is een typische en moderne Japanse manier van eten bereiden. De plaat is gemaakt van RVS en kan gemakkelijk worden gereinigd.

Het woord ‘teppanyaki’ betekent letterlijk 'grillen op een ijzeren plaat' en is afgeleid van ‘teppan’, wat ijzeren plaat betekent, en ‘yaki’, wat gegrild, geroosterd of gebakken betekent. Alles wat je maar kunt bedenken is te bereiden op deze YAKINIKU teppanyaki plaat. Als je eens in Japan bent geweest, weet je dat ze daar ook rijst, miso soep en eieren bereiden op de teppanyaki. In de westerse wereld wordt de teppanyaki plaat voornamelijk gebruikt voor het grillen van vlees, vis of groenten.
 

Specificaties

  • Breedte 18.5 cm
  • Diepte 18 cm
  • Hoogte 0.5 cm
  • Gewicht in kg. 2.15